Ruim ‘ns op – wandeling: samen maken we de omgeving weer schoon

In het kader van NL DOET organiseert ZijActief Kelpen-Oler op 14 maart a.s. een Ruim ‘ns op-wandeling. Waarom? Ons dorp ligt in een prachtige omgeving waar we zorgvuldig mee moeten omgaan. Dat niet iedereen daar zo over denkt, blijkt wel uit de groeiende hoeveelheid afval (plastic, blikjes en andere troep) die langs de kant van de weg wordt gedumpt. Zonde!

Iedereen is welkom om mee te doen. Kom je ook?

We nodigen alle verenigingen in Kelpen-Oler uit om met ons mee te doen. Om met elkaar de handen uit de mouwen te steken en in een paar uurtjes de omgeving weer schoon te maken. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe beter. Met elkaar zijn we lekker in beweging en ondertussen maken we Kelpen-Oler weer schoon! 

We starten en eindigen bij KOKids aan de Limburgstraat 1a

KOKids is zo vriendelijk geweest om ruimte beschikbaar te stellen. We beginnen om 10.00 uur. We vertrekken in groepjes in verschillende richtingen. Om 12.00 uur verzamelen we weer in het KOKids-gebouw  voor een welverdiende koffie/thee met broodjes. We eindigen rond 13.00 uur.

ZijActief regelt het opruimmateriaal en verzorgt de lunch

ZijActief zorgt voor handschoenen, prikkers en vuilniszakken. Na afloop kan het gebruikte materiaal worden ingeleverd. We regelen ook koffie, thee en broodjes voor de lunch.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst: veel handen maken licht werk

Help je mee met de opruimactie in Kelpen-Oler? Meld je dan aan vóór 27 februari 2020 door een berichtje te sturen naar PR@tcko.nl óf te reageren op dit bericht.