Vandaag, 4 juni is de landelijke campagne “balletje slaan” gestart. Dit is opgezet door proftennisser Robin Haase om zoveel mogelijk mensen na de corona tijd aan het sporten te krijgen. Wij, als tennisvereniging, hebben ons hierbij aangesloten. Mocht je interesse hebben, help ons mee en vraag mensen om je heen om te tennissen. Wij stellen de banen dan ter beschikking. Wie zin heeft om een balletje te komen slaan, kan zich aanmelden via de website wijzijntennis.nl.

Wil je jezelf als vrijwilliger opgeven voor eventuele hulp op het sportcomplex bij ons, laat het dan even weten aan onze secretaris Ron via secretaris@tcko.nl. Op deze manier kun jij als gastheer of vrouw de nieuwe tennissers ontvangen vanaf 8 juni. Verdere informatie over de campagne is te vinden op de website  wijzijntennis.nl.