Beste leden van TV Leveroy, TC Kelpen-Oler en T-Ell,

Vanaf zaterdag 27 augustus 2022 is het tijd voor de LEK Gemengd dubbel en Enkel!

De poulewedstrijden zijn van zaterdag 27 augustus t/m woensdag 31 augustus. Op donderdag zullen waarschijnlijk de halve finales worden gespeeld en op vrijdagavond 2 september zijn de finales in Kelpen-Oler! We spelen in 2 categorieën A (sterkste) en B. Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categorieën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen.

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK GD & Enkel of via onderstaande link: https://www.toernooi.nl/tournament/F6DA7F33-6BF5-4F16-8C35-19EC59F9250D

Iedereen moet zich apart inschrijven en de partner vermelden. Je moet je registreren als je je wilt aanmelden. Je kunt je verhinderingen zelf nog aanpassen tot en met de sluitingsdatum inschrijving (22 augustus).
Heb je geen partner maar zou je wel graag mee willen doen? Geef je op en vermeld daarbij dat je nog een partner zoekt. Wij zullen dan proberen om je te koppelen aan een andere deelnemer van ongeveer hetzelfde niveau.

Je mag per koppel 1 verhindering vermelden. We vragen een eigen bijdrage van € 5 p/p.
Kunnen de wedstrijden niet worden ingepland op doordeweekse dagen, dan willen we wedstrijden plannen in het weekend van 27 en 28 augustus 2022 (weekend telt niet mee in het aantal verhinderingen, maar geef wel even duidelijk aan als je niet beschikbaar bent).

Inschrijven kan tot en met 22 augustus 2022. Misschien ten overvloede maar op de finaledag (vrijdagavond 2 september 2022) dien je beschikbaar te zijn! Vanaf maandag 27 augustus 2022 is het tijd voor de LEK Gemengd dubbel en Enkel! We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi!

Namens de organisatie,
Wil (TV Leveroy)
Wouter (TCKO)
Siriphan en Robert (T-Ell)