Beste leden van TV Leveroy, TC Kelpen-Oler en T-Ell,

Vanaf maandag 24 augustus t/m 4 september is het tijd voor het LEK toernooi. Dit jaar proberen we alle onderdelen te organiseren in 2 weken! Je kunt je echter wel alleen voor maximaal 2 onderdelen opgeven.

De poulewedstrijden zijn van maandag 24 augustus t/m 2 september. Op donderdag zullen waarschijnlijk de halve finales worden gespeeld en op vrijdagavond 4 september zijn de finales in Kelpen-Oler! We spelen in 2 categorieën A(Speelsterkte 5/6) en B (Speelsterkte 7/8/9) Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling verleg mogelijk in één van de andere categorieën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen.

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK 2020

Iedereen moet zich apart inschrijven en de partner vermelden. Je moet je registreren als je je wilt aanmelden. Je kunt je verhinderingen zelf nog aanpassen tot en met de sluitingsdatum inschrijving (14 augustus 2020). Heb je geen partner maar zou je wel graag mee willen doen? Geef je op en vermeld daarbij dat je nog een partner zoekt. Wij zullen dan proberen om je te koppelen aan een andere deelnemer van ongeveer hetzelfde niveau.

Je mag in de dubbels per koppel 2 verhinderingen vermelden. Voor de enkel 1 verhindering. We vragen een eigen bijdrage van € 3,50.

Kunnen de wedstrijden niet worden ingepland op doordeweekse dagen, dan willen we wedstrijden plannen in het weekend van 29 en 30 augustus 2020 (weekend telt niet mee in het aantal verhinderingen, maar geef wel even duidelijk aan als je niet beschikbaar bent). Inschrijven kan tot en met 14 augustus 2020! Misschien ten overvloede maar op de finaledag (vrijdagavond 4 september) dien je beschikbaar te zijn! Het kan ook zijn dat er bij doorgang van alle onderdelen de finaledag op 2 locaties worden gespeeld, met prijsuitreiking in Kelpen-Oler!

De LEK-organisatie.